Mobila Conforama este o firma de productie mobila la comanda din Bucuresti ce proiecteaza, executa si comercializeaza mobila personalizata la comanda. Catalogul nostru cuprinde: mobilier la comanda pentru dormitoare, mobilier sufragerii, mobilier bucatarii, biblioteci, mobilier holuri, mobilier la comanda pentru birouri, canapele, cuiere, mese, scaune. Detinem un magazin de mobila de prezentare pe Calea Calarasi, Nr.180 in care sunt expuse o mica parte din produsele pe care le realizam si care se afla la vanzare, astfel puteti gasi: mobila la comanda pentru sufragerie, dormitor, bucatarie, birou, hol, biblioteca.

 
 
 

Toate produsele existente pe site precum si modelele de mobila pe care a-ti dori sa le aveti, se realizeaza LA COMANDA in functie de dimensiunile pe care dumneavoastra le aveti.De asemenea puteti alege culorile dorite, precum si materialele si finisajele care vi se potrivesc.

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a comanda mobilierul dorit este cuprins mai jos in cativa pasi.

Pasul 1 - Dumneavoastra masurati spatiul pe care urmeaza sa vina mobilierul. Masurarea acestuia este este una simpla care sa cuprinda strict dimensiunea peretelui(peretilor).In caz ca aveti schita apartamentului(casei) puteti veni cu ea la noi caz in care nu mai trebuie sa masurati spatiul.

Pasul 2 - Cu dimensiunile(schita locuintei) veniti la unul din magazinele noastre pentru realizarea unui proiect. Proiectul este in totalitate controlat de dorintele pe care le aveti, dumneavoastra putand face compartimentarea mobilierului,alegerea culorilor si accesoriilor.

Pasul 3 - La maxim 2 zile de la realizarea proiectului vi se va da un pret pentru mobilierul dorit, caz in care, daca pretul este unul care va convine puteti veni pentru achitarea unui avans de 30 % din suma totala si pentru stabiliarea detaliilor legate de culori,accesorii si data de montaj.

Atentie ! Durata minima de realizare a mobilierului este de 2 saptamani. Dumneavoastra puteti stabili data si ziua livrarii si montajului mobilierului de comun acord cu angajatii nostri, insa acesta nu poate fi mai devreme de 2 saptamani,exeptie facand mobilierul mic (mese, scaune).

Pasul 4 - In decursul celor 2 saptamani de realizare a mobilierului cineva va va contacta telefonic pentru a veni si masura in mod amanuntit spatiul pe care urmeaza a fi pus mobilierul si pentru a face modificarile necesare la fata locului, in functie de tevi, nise etc.

Va asteptam !
 
Pagini web: Web design Romania